Dataskyddspolicy

Du som användare ska känna dig trygg med att informationen du lämnar ifrån dig lagras säkert och inte används till något annat än det du har gett samtycke till.
Din information kommer endast att behandlas av banker och låneförmedlare som kan ge dig bra låneavtal. Din information kommer aldrig att användas till något annat.

Hantering av dina uppgifter

Personuppgifterna som efterfrågas är minimum av det bankerna behöver för att kunna ge dig ett låneerbjudande. Dessa erbjudanden förmedlas via e-post, sms eller telefon.
Din information kommer inte att användas till något annat än att ge dig ett begränsat antal erbjudanden inom en begränsad tidsperiod, vilket baseras på hur mycket tid det nödvändiga administrativa arbetet tar.
Personuppgifterna hanteras av det danska företaget Admill ApS som äger och driver Lendsafe.se, samt av de aktuella kreditinstituten.
Dina personuppgifter kommer att raderas eller göras anonyma när det inte längre finns anledning att behålla dem.
Dina personuppgifter lagras säkert och skickas via en krypterad form via en säker anslutning.

Dina rättigheter

Du har rätt att veta vilka personuppgifter som sparas och hanteras.
Du har rätt att korrigera felaktiga personuppgifter om dig själv.
Du har rätt om att be att dina uppgifter raderas från våra register.
Du har rätt att dra tillbaka ditt samtycke och begränsa av hantering av dina personuppgifter.
Du har rätt att kontakta relevant myndighet gällande vår behandling av personuppgifter (Datainspektionen).
Du har rätt att bli tillsänd lagrade personuppgifter om dig.
Om du önskar utnyttja rättigheterna du har enligt dataskyddsförordningen, kan du kontakta oss på info@lendsafe.se.

E-post

Lendsafe.se skickar endast ett mail när du anväder vår tjänst. Det är ett meddelande som bekräftar att formuläret registrerades.
Därefter kommer processen om ditt lån att hanteras av en aktuell kreditförmedlare. Lendsafe.se har dock säkerställt att deras dataskyddspolicy överensstämmer med gällande integritetslagstiftning, så att du till exempel när som helst kan avsäga dig vidare kontakt.
Användare av e-posttjänsterna Gmail och Outlook kan komma att få se annonser för vår tjänst. Detta är inte e-post som har skickats till dig, utan innehåll på annonsplatser som Google och Microsoft använder för att finansiera sin gratis e-posttjänst, på samma sätt som de har annonsfinansierat sökmotorerna Google och Bing.

Cookies

Denna webbplats använder cookies. Dessa är centrala för att ge dig en bra användarupplevelse. Cookies används för att skapa en relevant upplevelse på hemsidan för dig.
Cookies är små textfiler som lagras lokalt i din webbläsare. Informationen som sparas är anonymiserad. Den inkluderar inte namn, adress, e-postadress, telefonnummer eller annan känslig information. Vill du radera eller hantera cookies kan du göra det i din webbläsare.
Var uppmärksam på att du genom att slå av cookies riskerar att webbplatsen laddas långsammare och inte fungerar som den ska. Du gör det också svårare för oss att hitta och rätta fel för att ge dig och andra framtida användare en väl fungerande tjänst.
Annons- och analysverktyg
Följande tredjepartsverktyg (google analytics, google ads och facebook) använder cookies i antingen analys- eller annonseringssyfte. Avregistrering från dessa verktyg kan enkelt göras hos verktygsleverantörerna.

Kontakta oss

Om du har frågor, kommentarer eller önskar utnyttja rättigheterna du har i anslutning till dataskyddsreglerna, kan du kontakta oss på info@lendsafe.se eller så kan du kontakta datainspektionen, datainspektionen@datainspektionen.se.