Användarvillkor

Lendsafe.se är en tjänst som hjälper dig att hitta ett lån som passar dig med hjälp av Sambla. Det innebär bland annat att vi hanterar personliga uppgifter och därför är det viktigt att du känner dig trygg med villkoren. 

Läs gärna igenom användarvillkoren nedan, för genom att använda tjänsten så godkänner du dessa villkor. 

Allmänt

Lendsafe.se drivs av det danska företaget Admill ApS (CVR: 39423367). 

Lendsafe.se ger dig möjlighet att enkelt hitta ett lån genom att få låneerbjudanden från Sambla som samarbetar med olika kreditförmedlare och långivare. Tjänsten är kostnadsfri och du binder dig inte till något genom att inhämta erbjudanden. 

När du använder Lendsafe.se godkänner och accepterar du och din eventuella medsökande de villkor och regler som presenteras nedan, samt Samblas användaravtal. 

Se Samblas användaravtal.

Kontakt

När du använder Lendsafe.se eller någon av våra samarbetspartners tjänster har du bekräftat att du önskar erbjudanden på lån och kommer att bli kontaktad om detta. Du kan få e-post, sms och telefonsamtal. All rådgivning är kostnadsfri och du är aldrig bunden till att tacka ja till något erbjudande. 

Personuppgiftsbehandling

Lendsafe.se hanterar din kontaktinformation enligt intergitetslagen och enligt vår dataskyddspolicy. 

Kreditupplysning

I samband med att du och din eventuella medsökande skickar in formuläret på Lendsafe.se görs en kreditupplysning på dig/er via UC AB. Därefter kan anslutna låneförmedlare under en begränsad tid och i samma ärende ta del av denna kreditupplysning. 

Du kan få flera omfrågandekopior från de långivare som är med i jämförelsen. Dessa skickas ut enligt lag och det betyder inte att det registreras flera kreditupplysningar. 

Informationen i kreditupplysningen används av långivarna för att de ska kunna bevilja dig/er ett lån. Genom att lämna uppgifter om dig och din eventuella medsökande försäkrar du att lämnade uppgifter är korrekta och att du har erforderligt godkännande för de uppgifter du lämnar om din eventuella medsökande.

Admill rättigheter och åtaganden

Admill har rätt att neka användningen av tjänsten om förfrågan inte bedöms att vara seriös eller komma från en fiktiv användare.  Admill förbehåller sig rätten att avgöra om en förfrågan är oseriös, fiktiv eller kan komma att påverka tjänsten negativt. 

Admill kan inte hållas ansvarig för någon skada eller förlust som inträffar på grund av ett ingånget avtal med listade återförsäljare, partners, leverantörer, låneförmedlare eller banker på Lendsafe.se. 

Admill kan heller inte hållas ansvarig för några beslut som har fattats baserat på den information som finns på Lendsafe.se eller på den information som listade samarbetspartners och leverantörer har förmedlat.

Admill har för avsikt att all information på webbplatsen skall vara korrekt och så uppdaterad som möjligt, men kan inte garantera tillförlitligheten. Allt agerande baserat på informationen på Lendsafe.se är ditt eget ansvar. Det är upp till dig att värdera och kontrollera informationen och väga den mot dina egna specifika behov.

Det är inte tillåtet att modifiera, kopiera, distribuera eller publicera innehåll från Lendsafe.se utan Admill’s tillstånd. För personligt bruk är det dock tillåtet att ladda ner, kopiera och spara information från denna webbplats.

Hantering av personuppgifter, cookies med mera

Vänligen se vår dataskyddspolicy.

Ändrade villkor

Admill har rätt att andra användarvillkoren på Lendsade.se om detta behövs för att följa lagstiftning och föreskrifter från myndigheter. Därför ber vi dig att hålla dig uppdaterad på användarvillkoren för att se om eventuella ändringar har gjorts. Genom att fortsätta använda Lendsafe.se anses du ha godkänt ändrade regler och villkor. 

Kontakta oss

Om du har frågor eller kommentarer ser vi fram emot att du kontaktar oss. Det gör du enklast via e-post: info@lendsafe.se.

Företagsinformation

Admill ApS

CVR: 39423367

E-post: info@admill.dk